GPDR - Persondatapolitik

De følgende vilkår og betingelser gør sig gældende for alle køb foretaget på nordtrade.dk, med levering i hele Danmark. Alle købsaftaler foretaget på nordtrade.dk vil være på dansk.

Juridisk ejer
nordtrade.dk er juridisk placeret under Nordtrade aps ApS.

Månelysvej 4
DK-9380 Vestbjerg
CVR nr. 30820320

Denne politik for beskyttelse og behandling af personoplysninger beskriver, hvordan nordtrade.dk indsamler og behandler personoplysninger.

Nordtrade aps gemmer generelt ikke dine personlige oplysninger. Det vil kun forholde sig således, hvis Nordtrade er forpligtet til det i henhold til gældende lovgivning.

Når du sender os en e-mail med oplysninger til at blive registreret som kunde på nordtrade.dk, vil dine data blive gemt af Nordtrade.

Du kan til enhver tid:

– Indgive en klage til en tilsynsmyndighed (fx Datatilsynet)
– Anmode om adgang til og berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger
– Begrænse eller modsætte dig behandling af personoplysninger
– Anmode om dataoverførbarhed, hvis skulle være relevant

Yderligere oplysninger om personlige data, som Nordtrade gemmer og behandler, kan du få ved at tage kontakt til os. Ligeledes kan du gøre indsigelse mod hvilke af dine personlige oplysninger, der behandles, samt anmode om, at dine personlige data bliver ændret eller tilbagekalde dit samstykke eller få ændret dine data ved at meddele dette til os.

Dine personlige data kan du få en kopi af i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format ved at kontakte os.

Hos Nordtrade aps er vi forpligtet til at overholde gældende regler og love for god markedsføring. Hvis du har accepteret nogen af vores tjenester (såsom registrering som kunde på nordtrade.dk og tilmeldelse af nyhedsbrev), forbeholder vi retten til at sende dig opdateringer af vores Salgs- og handelsbetingelser, hvad end du har trukket dit samtykke tilbage eller ej. Ingen anden form for information sendes til dig.

NÅR DU HANDLER PÅ NORDTRADE.DK

Betalingen sker via Visa  eller Masterkort betaling

Hvilke informationer anvender Nordtrade aps i forbindelse med dit køb?
For at kunne handle på nordtrade.dk beder vi om følgende oplysninger:


- Navn
– Adresse
– Post nr.
– By
– E-mail
– Mobilnummer

IP-adresse registres ved køb på nordtrade.dk.

Alle data bliver behandlet som fortrolig information og bliver brugt til online handel.

Dine personlige data bliver opbevaret sikkert hos Nordtrade aps og vores hostingpartner.

Vi bruger udelukkende disse data i forbindelse med etablering og behandling af din ordre samt for at hjælpe dig med eventuelle forespørgsler.

Din e-mail anvendes som led i gennemførslen af din ordre og til gennemførelse. Vil du modtage nyhedsbrev fra os kræver det et særligt samstykke fra dig.

Dit telefonnummer anvendes ikke til at kontakte dig i salgsøjemed. Vi kontakter dig kun telefonisk, hvis der er problemer med din ordre og/eller vedrørende din levering eller teknisk support.

Nordtrade aps overfører kun dine data til relevante transportører i forbindelse med levering og overfører ikke, sælger ikke og gøre ikke dine personlige oplysninger tilgængelige for andre tredjeparter, herunder andre virksomheder.

Dine personlige data vil kunne blive anvendt i en politiefterforskning, da vi anmelder svindel til politiet. Vi frigiver konto og andre personlige oplysninger, når vi finder det nødvendigt for at følge gældende lovgivning og for at undgå svindel og bedrageri.

For at opfylde din ordre er behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig. Vi gemmer dine data i 5 år.
Vi er forpligtiget til at gemme bestillingsoplysninger i forbindelse med vores regnskab, betaling af afgifter og eventuel garanti-/returneringsbehandling. Denne historik slettes efter 5 år i henhold til bogføringsloven, hvor vi skal gemme transaktionsdata i 5 år.

Når du opretter dig som kunde på nordtrade.dk
Når du opretter dig som kunde og registrerer dig på nordtrade.dk får du adgang til særlige tjenester, som Nordtrade aps udbyder.

– Navn
– Adresse
– Post nr.
– By

– E-mail
– Mobilnummer

Alle data bliver behandlet som fortrolige oplysninger og bliver brugt til at oprette en brugerkonto på nordtrade.dk, samt for at skabe en målrettet online markedsføring.

Du accepterer behandlingen af dine personlige informationer når du registrerer og opretter en konto på nordtrade.dk.

Nordtrade aps gemmer dine informationer indtil du sletter din konto.

Det samtykke du har givet er den juridiske basis for behandlingen af dine personlige data.

COOKIES

Cookies anvendes på vores hjemmeside i forbindelse med funktionaliteten, når man logger ind. En cookie er en lille tekstfil, som bliver gemt på din enhed (fx computer). I praksis betyder dette, at vores hjemmeside kan huske dig, når du besøger den af flere omgange, og at vi er i stand til at kunne indhente statistik, som kan fortælle os, hvordan du og andre brugere anvender vores hjemmeside.

Det er muligt for dig at slette cookies i din browser. På minecookies.org kan du finde vejledning på, hvordan du sletter cookies i forskellige browser-typer.

Du skal være opmærksom på, at der vil være dele af nordtrade.dk, som du kun kan bruge, hvis din browser accepterer cookies.

De oplysninger, som nordtrade.dk indsamler, offentliggøres ikke. Information om vores kunder er vigtig for vores forretning, hvorfor vi hverken sælger eller bytter informationerne med andre.